Lite nytt.

Hämtade ut ett paket idag. Hade helt glömt bort vad jag hade beställt. En rosa necessär var det iaf i paketet. Sen köpte jag även 6 nya muggar idag. Blå vit och rosa så klart ;)




torsdagskväll.

Imorgon är det kalas i skurup. Ser faktiskt framemot det. träffar james släkt för sällan. Så har precis lagt fram kläder för imorgon och nu har jag satt mig i soffan och tar kväll. Jason statham på tv ikväll ju. han är så jäkla snygg!

sushi



Börja med att mät upp ris, det finns sushi ris men jag använder grötris. jag tog 5 dl vilket räcker ca till 40-50 bitar. Tvätta riset, in med vatten i kastrullen och rör runder, häll ut vattnet, upprepa 4-5 ggr. Sen häll vatten så det täcker lite mer än över riset. På mellan varme.
Medans riset kokar skär avokadon gurkan suramin(krabban) och laxen i långa skivor. Hacka räkorna.
När riset är färdigt lägg ut det på en brickan. Häll upp 2 msk av risvinäger och 2 tsk socker i en kastrull. smält det tillsammans, häll det på riset och blanda sedan runt riset. detta gör så att riset är klibbigt.och håller ihop. Lägg nori bladet på bordet och blöta 3 cm av bladet med fimgrana både uppe o nere. lägg ris i mitten och på med önskade ingredienser. 2-3 olika saker i var. Rulla ihop rullen. Skär i 2-3 cm breda bitar.

Tisdag

Nä det har varit lite trist på min blogg nu ett tag.. Så imorgon tänkte jag lägga upp o visa hur man gör hemmagjord sushi! Tänkte nämligen göra sushi till james imorgon :)

Shopp.



Två halsband och ett armband från uropenn.

Hur jävla bra är inte denna låten?!?!

 

Idag var det vägning!

-3,6 kg. Helt okej faktiskt :) Hoppas iaf på 2,4 nästa vecka!

Fredag!

Idag fick Zoe åka buss in till stan. Ingen höjdare direkt men det gick bra. Det blev lite fynd hos Zawicca.



Nytt halsband!




måndag.

Idag vägde jag mig. mest för skoj. jag har ju inte sten bantat men tänker lite mer på vad jag äter. från fredag kväll/natt till imorse måndag. har jag gått ner -2,2 kg. alltså lördag -1,1 och söndag -1,1. 2 dagar!! ganska nöjd! :)

Nu blir det powerwalk!


Film mys!

Nu blir det film och frukt med james zoe o michelle :)



Nyårs löften?

Jag brukar inte ge nyårslöften och heller inte gjort i år. Jag tycker nämnigen inte om folk som lovar saker men inte håller det. Och ge nyårslöften om att sluta röka/ gå ner i vikt är ju bara soo old. alla säger det men inget gör det. 2 dagar senare skiter man i sitt löfte. Jag har endast sagt till mig själv att jag ska tänka på 2 saker. Sluta handla så mycket, både butik och online. Och försöka leva sundare. INTE BANTA. utan äta grönare, och försöka röra lite mer på mig.

Bff's!



Fick BFF'S 4-EVER armbandet av michelle igår :) Hon hade köpt det i USA! :)

Gott Nytt År!!!!






RSS 2.0