Nyttnytt



Från kicks.




Sista bilden till julklapps spelet.. Från TGR.

Dåligt med inlägg..

Har varigt ganska dålig på sista tiden att lägga upp inlägg. men har inte haft så mycket tid till det. Idag blir det jobb 8:30-14:00 Sen hem göra vid mig och kl 19:00 Ska jag och mina arbetskollegor träffas för en bit mat och sen efter det ska vi på champange safari. Kolla en show med after dark tror jag dom heter? männen som klär ut sig till tjejer? jaja blir nog trevlig. jag är bara så jävla trött!!!! :(

Ullared imorgon!


Shopping






Jultvål












ULLARED

På måndag bär det av till ullared (igen) Sjukt taggad!!!! :)

Zoe shopping.



Hon fick ny hundtrosa/löptrosa. Ny tandkräm för förra var slut och sen liten strumpa som man trär på fingret och sen tar man tandkräm på strumpan och använder den som tandborste. Har faktiskt aldrig prövat en sån så det blir intressant och se om det funkar!

Massage

Har precis kommit hem från en massage. rygg och axlar var folusen på då jag har många knutor. Hon fick ut dom flesta men jag bokade en ny tid den 2 dec för att få ut alla! Själva massagen var inte så skön eftersom det var ju för att trycka ut knutorna inte skön massage. Nu i efterhand börjar jag känna mig lite öm haha. Det går nog bort snart.

Funderingar.

Sitter och funderar på om jag ska ta en runda till ullared den 25 nov? hmm.. Får tänka lite på det. har ju redan planerat in att åka 25 dec..

mys middag!



rostade bröd med skagenröra och en citronskiva.



Fläskfile med inlindrad bacon, potatisgratäng med paprika samt sallad.

Ska snart börja med efterrätten!

Lussekatter

Här kommer kommer årets första lussekatter. Dom som är lite speciella gjorda har min 9 åriga bror gjort haha...



zoeys hörna

Köpte ett vägg ord till zoe då jag tyckte det behövdes snyggas till lite hos henne (hennes plats). Så det blev såhär:


Tyckte faktiskt det blev ganska bra..

Kladdkakans dag!

Idag är det ju kladdkakansdag så självklart gjorde jag kladdmuffins som blev skit goda! Pratade faktiskt med michelle samtidigt. Saknar henne så :/ <3

veckans låt

 

Omgjord!









skogen!

Skogen med james zoe manie o hinna!





RSS 2.0