Att göra idag...

Ska in till stan om en liten stund och sen ikväll ska zoey får vaccin spruta (12 vs sprutan) och efter det tar vi tåget till malmö och ska sova hos älsklingen <3 :)

Ut och gå!

Ska ut och gå en runda med mammis nu. Så fint väder!! <3

zoey är sjuk :(

Lillgumman är sjuk. Hon har kräkt och vill inte dricka. så hon få ingen mat och jag får ge henne vatten i små spruter som man har till barn när man mäter b la hostmedicin och så, sen får jag struta in vattnet i munnen. Så att hon inte ska torka ut och levern ska förstöras :( och så har hon gått ner 100 g :( Hoppas hon blir frisk snart <3


Glad midsommar alla! :)


(lånad från google)

Zoey fick bada igår :)


Hon gillar det INTE! :P

Godnatt.

Och med denna bild säger vi godnatt!

ullared klippen.

Till tjejen som kommenterat. (antar du är tjej :) )

korta leggings + långa.


Men du vet väl att dom har en blogg som dom uppdaterar dagligen?
http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/

Finns inga ord för denna låt...

Denna låt vill jag ha på mitt bröllop!
Jag har aldrig hört något vackrare. Låten handlar om att han som sjunger fortfarande älskar henne och stannar vid hennes sida fast att hon åkt ut för en hemsk olycka. Hon blev förlamad. Men ändån vaknar hon upp sidan om honom.
Jag gråter var gång jag hör den!


min sommartårta! :)


Inte för att skryta, men jag är skit duktig på att laga mat och baka ;)

Konstigt väder idag..

Väderet har varit jätte konstigt idag.. Regn och sol. och regn.


tjohej!

Idag har jag plockat jordgubbar. JAG ÄLSKAR JORDGUBBAR!!! det blev 3 L :) Haha.. Familjen får ju med så klart. Nu ska jag baka en jordgubbstårta! :)

Semester?

Vi funderar på semester... Men vart ska man åka? Turkland? :P

Dagens låt!



ÄLSKA THE LONELY ISLAND!!! <3

Sorry för dåligt med inlägg!

Jag har varit JÄTTE, verkligen JÄTTE upptagen. Haha. Men så är det väl med en hundvalp på 10 veckor. Och med pojkvännen och min underbara familj :)

Idag står farfar på schemat. Jag och lillasyster ska hälsa på :)
Sen kommer min älskling ikväll, så ska vi mysa som aldrig förr!
Och så blir det ta hand om min lilla bebis ( zoey ) <3

oj vad jag är upptagen!

Ja, dålig uppdatering. Men ja jag är jätte upptagen! Alltid något.. Idag har jag och systern rensat ogräs och bakat. Imorgon blir det gå upp halv 8 för att vi ska ner till skolan och lyssna på lillebroderns som slutar 7an! Dom har skolavslutning med sång. Ganska trevligt. Nu ska jag och kolla Hakuna matata ;)


packar!

Jaha, Då flyttar jag till ryde idag. KUL! men fan vad jag har kläder! haha..Se om jag kan lägga in flera inlägg idag.. ganska upptagen! :)

haha

Lilla Zoey då :)





Hon har lagt sig bakom/under min kudde :)


djuraffären nästa..

Ska till djuraffären Casper´s närsom när lillan har vaknat. Hon som jobbar i affären ville vi skulle komma och visa upp henne. Ja och så får hon väl ha en liten leksak. Det har hon ju inte tillräkligt med ;)

Hej och hej då.

Tillbaka från stranden. Röd som en räka. Nu ska vi iväg och grilla hos james kompis :)
Zoey har precis kissat i sängen :/ jaja, ingen fara.. Ofta någon är så duktig så dom inte gjort det på 4 dagar.. När man har hundvalp brukar dom kissa 2-3 ggr PER dag.. Min lilla ängel <3

dagens outfit

Idag bli det sola och bada nere vid stranden..

Zoey´s väska!


Hon ÄLSKAR att sitta i den. Vilken tur för mig. Hade aldrig kunnat tvinga henne...

Zoey´s nya saker :)


godmorgon!

Hittar inte på så mycket.. Zoey sover middag och jag och james kollar lite tv. Sen ska vi till djuraffär och köpa en gummileksak. Hon har redan lyckats tugga på båda bostarna. Haha så söt så<3


hemma! :)

Hemma igen efter att sovit i hbg. ska ta kläder på alla våra ullared klipp. Hadde fan skit kul! Men tar hand om min lilla bebis just nu som sover.. det får bli ikväll när pappa james kommer :) <3


Zoey saker

Har pecis varit och handlat till Zoey, Nu fattas bara borste och ett valphalsband. Antagligen köper vi det på ullared.


SKIT dyr hundmat, Men det är ju det finaste. Shih tzu BARA! bra för pälsen och bitarna är gjorda för deras mun. ;)

Ska göra vid mig nu :)

jag har ju städat hela dagen för att vår lilla hund kommer snart!!! på fredag <3 Så den inte ska tugga på massa saker.. har slängt jätte mycket.. jaja ullared imorgon ju.

NU ska jag ut med soperna jag samlat och börja fixa mig., har precis duchat och plattat håret. Så nu ska jag sminka mig och fixa kläder.. Sen ska jag och älsklingen handla skor, bur till Zoey och en rosa väska. Vi har inte hittat en bra än! hoppas det blir idag.. Ska upp halv 6 imorgon :/ Vi kör från malmö 06.00 imorgon! snacka om jobbigt :)


Dagens HETA LÅT!

Min favorit låt just nu!!


städ dag!

Städar idag!! Imorgon är det ju ULLARED! Hoppas jag träffar Morgan! Min lista ligger på ett A4 papper just nu. Men ska sätta mig snart och skiva ihop det sista. sen blir det väl några inpuls köp med. Ska ha några sista hund saker med, om dom har fina saker där.. Vet inte hur det är med hundmaten så få nog stanna på vägen hem och köpa något. På fredag kommer zoey! plus det ska bli 25 grader varmt! ;) Fyfan vad härligt!

Och ja till ullared, jag tar den stora kassen med ;)


RSS 2.0