halloween pyssel!














väsenvandring!





Man fick inte ta fotto där inne så tyvärr blev det bara på fikan utanför :)

soffbordet!



Från ikea - Hemnes soffbord 1295 :-
http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/40214122/

tv mys



btw Smygbild på mitt nya soffbord! visar hela imorgon!

Redan söndag!

Godmorgon! Fattar inte hur tiden kan gå så snabbt? skönt att vi får en timme extra idag iaf :) Dagen har börjat lugnt. Gick långrunda med zoe och nu plockar jag undan lite. Vid halv ett snåret ska vi åka till plantagen och köpa en pumpa och sen ska vi vidare till malmö och köpa soffbord och äta middag hos james föräldrar. Ska försöka slänga in bild på min fina skänk sen som jag målat om också. Den blev skit snygg!

lördags eftermiddag

Idag har vi varit på familia och käkat buffe. Alltid lika gott! Sen gick vi in om ginatricot så jag fick handlat några tajts att ha på jobb dom andra börjar bli lite slitna. Sen åkte vi till maxi och skulle handla pumpa men hittade ingen fin. Är lite kräsen när det kommer till det haha. btw hittade en skit god dricka på maxi!

Nu blir det lite tv sen får vi se vad kvällen erbjuder!

Biotips

Kommer ni ihåg den filmen jag tipsade om för typ tre vekor sedan? This is the end. Den har bio premiär idag. Om jag inte redan sett den skulle jag lätt se den på bio! Den är verkligen bra, lite udda film. men bra :)
 

just nu är allt tråkigt

Är så jävla trött på just nu. eller inte jobbet i sig egentligen utan att gå upp var morgon göra vid sig ut med zoe till jobb hem äta ut med zoe äta kolla tv ut med zoe sen lägga sig tidigt. Så ser mina dagar ut mån - fredag. och på helgerna har man så mkt att göra att man inte hinner göra roliga saker. 60 dagar till jul semester....

ny peel off mask!





Folk är ju helt galna i denna? Dom säger den ska vara jätte bra? jaja jag testar och ser! Man applicerar på T Zonen egentligen, panna näsa o haka eller där man själv tycker det behövs. Sen när masken torkat så drar man av den och då ska alltså porerna följa med masken. Lets wait and see!

chinese food today




nytt från plantagen



Två gröna hjärtan att ha i fönstret.








mat bollshållare till fåglar. (vet inte det heter)

sista jobbdagen denna vecka.

Gud vad seeegt det är att gå upp just nu. någon annan som också tycker det?! Kallt och mörkt på morgonen. Imorgon är jag iaf ledig från jobb. Ska dock till doktorn kl 9 så ingen sovmorgon där inte!

Tårtan!



Blev ganska nöjd med resultatet. och innehålet var ännu godare.
(tårtan var till min lillebror som blev 9 i måndags)

baka baka tårta






veckans låt

 

shopping



lite från ikea. ny badrumsmatta med matchande handduk, pepparkaks formar och lite ljus att ha i höstmörkret.

kvälls mat




Skogen innan idag






shopping dag med mamma mormor o lillasyster!



två korgar att ha inne på toaletten!









och så köpte jag två böcker till jobb! :) inget roligt jag köpte med ibland behöver man köpa saker som man behöver i hemmet..

Äntligen helg

nu är det äntligen helg.. men jag ligger redan i sängen och är skit trött! jaja. imorgon bär det av till skogen och förhoppningsvis ikea :) Godnatt!

fin glass?



Jävligt äcklig var den iaf! Jag glömde bort att jag köpt glassen igår så james la in den i frysen när han såg den ligga framme. Tur jag köpte glass från glassabilen igår. men det är så mycket kalorier i dom så jag får vänta med att äta dom till helgen. Twister är så bra för det är bara 70 kalorier i dom.

sodastreamer!



Köpte en sodastreamer idag. Jag dricker varken bubbelvatten eller sån "b läsk". men ville ha en för att bjuda gästerna på bubbelvatten. och så klart för att jag är ha galen.

Filmtips

En rolig film med ASmånga kända skådespelare,
 

höst dekoration




långpromenad med zoe

Zoe och jag hann med en längre runda idag. lite mer än 4 km. Så glad att jag bor på landet. hade aldrig kunnat bo i stan!


I tårar

Har precis sagt hejdå till min absolut bästa kompis michelle som ska till USA och vara där ett helt jävla år! :( Nu sitter jag i soffan och bara tänker på alla stunder vi haft tillsammans. När vi gick hem till mig på luncherna och åt nudlar och hade fötterna i fotbad. När vi lagade min cykel i en "skog". När du rymde från lektionen för att vi inte hamnade i samma lag. När vi kastade småsten på läraren och hoppade ut genom fönstret. När vi cyklade från kroka och det var fult av paddor och vi bara skrek och cyklade snabbare o snabbare. Alla mysiga filmkvällar hemma hos mig. Alla sena kvällar på mcdonalts! Detta är bara fåtal minnen. Tänk att vi har varit kompisar i 9 år! Så när du kommer hem är vi inne på vårt guld år! Hoppas du får det roligare än vad jag kommer ha det och jag hoppas att din tid går snabbare än min. Jag väntar på dig :) <3

Nytt!




Min nya soffa!



Ny ska jag bara hitta ett nytt soffbord!

Sitter o väntar på DHL som kommer med min soffa!! :)


Första oktober.

Tiden går för snabbt. Jag vill bara pausa tiden och sova..

RSS 2.0